OKOS MUNKAHELY

 

Cégünk kizárólagos integrátora az Airmatic Kft. által fejlesztett SMART IRIS asszisztens rendszernek. Ha Ipar4.0 fejlesztéseket tervez, vagy szeretné hatékonyabbá tenni gyártását mindenképpen kérje bemutatkozó anyagunkat és helyszíni bemutatónkat.
 
 
Ez a készülék kiváló eszköz az új szerelő munkatársak gyors betanítására és a meglévő folyamatok hibáinak csökkentésére, kiszűrésére. A munkahelyen történő gyártás mérhetővé, irányíthatóvá, felügyelhetővé válik a hibák csökenése és a hatékonyság növekedése mellett.
Hatékonyabb információ átadást érünk el a digitális munkatutasítások segítségével.
A vizuális megjelenítés egyértelművé teszi a folyamatlépéseket. Mindemellett egy munkaállomáson többféle szerelés végezhető el, mert egy gombnyomással tudunk munkatutasítást választani.
A SMART IRIS lehetővé teszi, hogy elérjük az adatbázisát. Képes a hálózati kommunikációra, akár OPC kliens ERP, PLC között is.
- PC/Windows alapú hardver
- LabView fejlesztésű szoftver
- Beépített 3D multiszernzor kamera
- Magyar fejlesztői háttér, és támogatás
- Egyedi igényeket is megvalósítunk( szoftverfejlesztés, meglévő rendszerbe integrálás, opcionális hardvereszközök illesztése, gyártása
 
 
 
 
 
 

R-iZO PICK BY LIGHT


Cégünk 2019-től a Német R-iZO kizárólagos magyarországi képviselete és disztribútora.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A főleg LEAN eszközök fejlesztésével foglalkozó vállalat innovatív Pick by Light rendszereket kínál az ipari felhasználók részére. Rendkívül egyszerűen telepíthető és programozható moduláris PBL rendszerük már rendelhető tőlünk, felméréssel szállítással, telepítéssel együt 2 héten belüli határidővel.
További információkért, ajánlatért kérjük keressen bennünket!
 
 
Adatlap letöltése


SZOFTVEREK:


R-izo Visio:
Digitális munkautasítások, PDF, Jpeg, video hozzárendelése a munkamentehez.

 
 
  
R-izo JobIn Szerver és kliens:

Önálló ERP integráció, a feladatok online letöltésére a vállalatirányírási rendszerből.